24 Mart 2017 Cuma

ŞOK ŞOK ŞOK ! BU HAFTA OYNANAN MAÇTA ŞİKE TESPİT EDİLDİ



Kuşum Spor'un kaptanı Hüseyin'in, Siyah Çoraplıların futbolcusu Emrah Çat'ı kandırıp şike teklif  ettiği bildirildi. Bu hafta oynanan maç öncesi kameralara yakalandığını anlayan ikili " Kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın. Biz arkadaşız " deselerde işin gerçeği daha sonra anlaşıldı. Amaçlarının ne olduğunu maç içinde oynadığı futbol ile belli eden Emrah Çat " Haksızlık ediyorsunuz. Ben para ile satın alınacak adam değilim ! " dedi. Fakat kimse inanmadı. Yapılan araştırmalarda 1 şişe Tuborg'a maçı sattığı anlaşıldı. Sonuç olarak bu hafta mağlup olan Siyah Çoraplılar " Bu işin peşini bırakmayacaklarını, sonu ne olursa olsun bu durumu UEFA ya bildireceklerini " söylediler. Takım adına açıklama yapan Takım Kaptanı Cantona " Yapılanlar çok yanlış ve karaktersizliktir. Şike ile maç almak da ne demek ! veya maç satmak ne demek ! Ayıptır, yazıktır, günahtır. Emeklerimiz boşuna gitti. Zaten Kuşum sporun geçmişinde böyle işler yaptığı gerçeği de var. Başkanları İlhan Kuş bu işlerin adamı " dedi. Şimdi bütün gözler Kuşum Spor'un yönetici ve futbolcularına çevrildi. Bu suçlamaya ne cevap verecekler merakla bekleniyor.

DİP NOT : Bizden ayrılmayın gelişmeleri dakikası dakikasına sizlere bildireceğiz..


4 yorum:

  1. Biz sahada basmadık yer bırakmayalım,terimizin son damlasına kadar savaşalım adamlar bizi kendi topçumuzla abimizle 1 şişe tuborg (gold yanlız) 'a satın alsınlar hiç yakışmadı sayın İlhan kuş ve takımına.!!

    Bari 2 şişe bira olsa neyse olabilirliği vardı ama bir şişe ne demek işte buda rakip takımın cimriliğini gösteriyor.

    Sonuç olarak kuşum sporu sportmenliğe aykırı hareketinden dolayı şidetle kınıyor ve ayıplıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ben inanmak istemiyordum şike olayına fakat gözümle şahit olduğum olaydan sonra inanmaya başladım.

    Kuşum spor kaptanı hüseyinin bülent çata bir poşet veririken gördüm.

    Ne vardı o poşette tuborg mu yoksa bülent çat ın çıplak fotoğraflarımı.Şantajmı yaptılar.

    Ayrıca daha önce rüşvet olayında adı bir sürü skandala karışmış gemükten den şüpelenmiyor değilim.

    Geçen haftanın en iyisi olan fatihe iyi teklif etmiş olabilirler , bir insan bir hafta bu kadar iyiyken nasıl olurda bir hafta sonu bu kadar kötü olabilir.

    Yoksa istatislikler ortada bu istatislikler le bu takımın yenilmesi imkansız.Başka oyunlar döndü sanırım.

    ********En çok koşan oyuncu*******

    siyah çoraplılar --- özkan - 10.215
    kuşum spor --- Gökmen habil -9.350

    ***********isabetli pas************

    siyah çoraplılar ----570

    kuşum spor ----210

    *************topla oynama *****************

    siyah çoraplılar---------%62
    kuşum spor ---------%38

    YanıtlaSil
  3. Kamoyuna duyuru;

    Kuşumspor takımı olarak, üzerimize gelen okyanus dalgalarının bizlerde yaratmış olduğu hüznü, bu sessiz ve sakin sahilde bir şekilde dile getirmeyi görev edinmiş bulunmaktayız. Son yıllarda kronikleşen bu astı astarı bulunmayan ''Şike'' kavramı görüldüğü gibi bu işi meslek edinen biz onurlu emekçileri gerçekten derinden yaralamıştır.
    Basın, taraftar grubumuz ve değerli milletimizin bu mesnetsiz davranışa tamah etmemesi, onuru ile mücadele eden biz emekçileri önümüzdeki maçlara daha da konsantre olmamızı sağlayacaktır. Yandaş yayın organlarının takımımız üzerinde bu argümanı oluşturmasına kesinlikle izin vermeyecek olup hukuki yoldan cevap vereceğiz..
    Son olarak Kuşumspor kaptanı Sn.Hüseyin OKUMUŞ basın açıklamasında; ‘’Taraftarımızı artık eskisi gibi el clasico tadında bir mücadele izlemeyecek. Puan durumunda da görüldüğü gibi ezici bir üstünlüğümüzün olduğu aşikardır. Bizimle aynı potansiyelde yeni takım arayışlarımız sürmekte olup, bu zaman zarfında ''atak’tı sanırım, Atak FC yanlış hatırlamıyorsam, he işte onlarla'' idman niteliğinde müsabakalarımız sürebilir. En azından onlar için Kumda oynamalarından iyidir.’’ demecinde bulunmuştur.
    Saygı, Sevgi ve Şükranlarımızla,

    HAYIR’lı Günler diliyoruz.
    Haber: ÖZGÜR KUŞLAR.

    YanıtlaSil
  4. Kuşum Sporun ve Kaptanının yapmış olduğu açıklamayı hayretler içerisinde okuduk. Kamuoyu tarafından bilinen ve bundan önce yapmış oldukları hal ve hareketlerden bilindiği üzere yaptıkları ve üzülerek belirtiyoruz ki yapacakları şike ve benzeri hareketlere devam edeceklerdir. Futbol Federasyonunu arkasına alarak ve onlardan aldıkları rüzgarla kamuoyunu yanıltıcı söylemler ile bir yerlere gelebileceklerini zannediyorlarsa yanılıyorlar. Biz SİYAH ÇORAPLILAR olarak bu yapılan çirkin saldırılara bundan önce müseade etmediğimiz gibi bundan sonra da etmeyeceğiz. Siz yalancı kupalarla ve zaferlerle ancak kendinizi kandırırsınız. Kaldı ki alnınızın teri ile kazandığınız hiç bir başarı yokken kamuoyunu çok büyük başarılar kazanmışcasına kandırmakta sizin gibilerin yapacağı eylemler olacaktır. Bu meydan boş değildir. Bundan sonra yapacağımız her şey daha öncelerde olduğu gibi saygı, sevgi ve alın terimiz ile yapacağız. Sizlerin yaptığı gibi maçların sonucuna etki edecek eylemler ve söylemlerden kaçınacağımızı kamuoyuna bildiririz. Büyük Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün söylediği gibi " BEN SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK AYNI ZAMAN DA AHLAKLISINI SEVERİM " sözünün bizim önümüzde bir ışık olduğunu bilerekten sahalara çıkacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

    SAYGILARIMIZLA

    SİYAH ÇORAPLILAR SPOR KULÜBÜ

    Emre ÇAT..

    YanıtlaSil