7 Aralık 2010 Salı

NURİ'SİZ OYNADIĞIMIZ MAÇTA GALİP GELDİK. BU DEMEK OLUYORKİ ! Bİİ SİKTİR GİT NURİ :)


Dün akşam oynadığımız maçta sahadan galip ayrılmayı bildik. Nuri'nin özel sebeblerinden dolayı oynamayacak olması takımda tedirginlik yerine sevinçle karşılandı. Takımın maç başlamadan önce birbirlerine söz vermeleri bu maça nasıl inandıklarının göstergesiydi. Maçtan sonra basını karşısına geçen Efsane Kaptan Macir " Burada takımım ve kendi adıma birşeyler söyleyeceğim. Herşeyden önce bize destek veren bütün Atak spor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Tribünler yaklaşık 35.000 kişi zevkli bir mücadele izlediler. Yerlerinde hop oturup hop kalktılar müthiş goller ve gol pozisyonlarını doyasıya gözlerle izlemişlerdir. Bunun sebebi takımımızın bu maçta oynadığı güzel futboldur. Nuri'nin olmayışı takıma ayrı bir motivasyon kaynağı oldu. Herkes canla başla mücadele edip görevlerini en iyi şekilde yaptılar. Galip geldiğimiz için çok sevinçliyim. Umarım bundan sonraki maçlardada nuri denen yavşağın işi çıkar , mesai saatleri değişir , başı ağrır , romatizması azar , ayakkabısı kaybolur , maça gelmemesi için bir sebeb olurda gelmez diyoruz. Basın toplantımı şu sizlerle bitirmek istiyorum Bİİ SİKTİR GİT NURİ " dedi.

Maçı Atak fc takımı 6 - 4 kazanmayı bildi. Golleri Terminatör Güven ( g.g ) 4 ve Efsane kaptan Macir 2 atarak sonuca çok büyük etki sağladılar. Giga Erden'nin kendi kalesine attığı golden sonra gol sayısını - 17 ye çıkardı :)

Dip Not : Kaptan Macir'in doğum günü sebebiyetiyle maçtan sonra kutlama yapıldı. Macirin kafasında yumurtalar kırıldı. Bu olaya sinirlenen İlhan Kuş " Sikerim sizin yapıcanız işi. Siz gavurmusunuz böyle kutlamalar yapıyorsunuz. Zaten eksik para veriyorsunuz birde sizin pisliğinizimi temizleyeceğiz" dedi.

2 yorum:

  1. benim bildiğim nuri ayakkabı ile oynamıyor..o dişli krampon sandıklarınız aslında kendi ayakları.. kıllar da puma arması gibi düzeltiliyor sürekli...

    YanıtlaSil
  2. ayrıca o yumurtalı kafa da benim kafam..
    işte o kafa sana girsin macir :)))

    YanıtlaSil